Каков е квалитетот на L-5-Methyltetrahydrofolate Calcium

L-5-Methyltetrahydrofolate Калциумот е биодостапна форма на фолати, која е суштинска хранлива материја потребна за неколку биолошки процеси, вклучувајќи синтеза на ДНК, поправка и метилација.Квалитетот на L-5-метилтетрахидрофолат калциумзависи од неколку фактори, вклучувајќи ја неговата чистота, стабилност и ефикасност.
What is the quality of L-5-Methyltetrahydrofolate Calcium
Кога производот е произведен за да ги исполни бараните стандарди за квалитет, L-5-Methyltetrahydrofolate Calcium генерално се смета за безбеден и ефикасен.

Дополнително, квалитетот на производот може да се процени со проверка на сертификати од трети страни, како што се USP или NSF International, кои гарантираат дека производот ги исполнува стандардите за квалитет и чистота.
Magnafolate L-5-Methyltetrahydrofolate Calcium
Магнафолате единствена заштитена со патент Ц кристална L-5-Methyltetrahydrofolate Калциумова сол (L-5-MTHF Ca) која може да го добие најчистиот и најстабилен биоактивен фолат.

Магнафолат® е добро препознаен од FDA во NDI 920, доби GRAS акредитација во 2016 година, доби Halal, Kosher, ISO22000 и други сертификати.
Ајде да разговараме

Тука сме да помогнеме

Контактирајте не
 

展开
TOP